GREEN2020

Cijenjene kolegice i kolege,

zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas o 4. međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji “Natural Resources, Green Technology and Sustainable Development –GREEN/4. Konferencija će se održati od 08. – 10. prosinca 2020. godine u Zagrebu u hotelu International u organizaciji Hrvatskog šumarskog instituta, Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša, Hrvatskog društva za biotehnologiju, Akademije šumarskih znanosti i Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije te pod pokroviteljstvom  međunarodnih organizacija International Union of Forest Research Organizations (IUFRO), European Forest Institute (EFI) i European Biotechnology Thematic Network Association (EBTNA).  Uspješno organizirana konferencija GREEN2014, GREEN2016 i GREEN2018 potaknula nas je da ponovno okupimo znanstvenike i stručnjake kao bi izmijenila nova znanja i iskustva iz ovog područja.

Detaljnije informacije o konferenciji možete pronaći  na web stranici konferencije  GREEN2020 i u prvom pozivu koji se nalazi u prilogu.

Također, ako ste zainteresirani za organizaciju radionice u sklopu konferencije molim Vas da na kontaktirate na e-mail konferencije GREEN2020@sumins.hr

Molimo Vas da ovu obavijest proslijedite zainteresiranim kolegama.

Radujemo se vašem dolasku!

Organizacijski odbor

PREUZMITE POZIVNICU